غذايى كه داخل بدن انسان مىشود، تجزيه مىگردد و به شكلهاى گوناگون در مىآيد تا هر عضوى غذاى مخصوص خود را در اختيار داشته باشد. مهندسان و كارگرانى كه سيستم تجزيه غذا و تامين غذاى مورد نياز هر عضو را اداره مىكنند چه كسانى هستند؟ اين متخصصان در كدام دانشگاه درس خواندهاند كه هرگز اشتباه نمىكنند و به خطا نمىروند؟ آنها چطور همه اين مواد را مىشناسند و در رساندن ماده مورد نياز چشم خطا نمىكنند و مثلا آن را به گوش نمىرسانند؟ اينها پرسشهايى است كه همه از پاسخ دادن به آنها ناتوان ماندهاند و دانشمندان شرق و غرب نتوانستهاند با مبناهاى غير الهى خود پاسخ قانع كنندهاى براى آنها بيابند.
منبع : پایگاه عرفان