فارسی
جمعه 31 فروردين 1403 - الجمعة 9 شوال 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

ترجمه مفاتيح الجنان، ص: 674

كه مذاق مردم اين زمان، و عدم اهتمامشان را در امثال اين امرو می دانستم، برای اتمام حجت سعی و كوشش بسيار كردم كه دعاها و زيارات منقول در اين كتاب حتی الامكان، از نسخه های اصل نقل شود، و بر نسخه های متعددی عرضه گردد و به اندازه ای كه از عهده بر آيد تصحيح آن نمايم، تا عامل به آن از روی اطمينان عمل كند ان شاء اللّه، به شرط آن كه كاتبان و ناسخان، در آن تصرف ننمايند، و خوانندگان، اختراع و سليقه های خو را كنار گذارند. شيخ كلينی رحمه اللّه از عبد الرحيم قصير نقل كرده: خدمت امام صادق عليه السّلام رسيد، و عرض كرد: فدايت شوم، من از پيش خود دعايی اختراع كرده ام، حضرت فرمود: مرا از اختراع خود بگذار، يعنی آن را كنار گذار، و برای من نقل مكن، و اجازه نداد، دعای جمع كرده اش را نقل كند و خود حضرت برای اودستور العملی عنايت فرمود. شيخ صدوق رحمه اللّه از عبد اللّه بن سنان روايت كرده: امام صادق عليه السّلام فرمود: به همين زودی به شما شبهه ای می رسد، پس می مانيد بدون نشانه و راهنما و پيشوای هدايت گر و در آن شبه نجات نمی يابد مگر كسی كه دعای غريق را بخواند، گفتم: دعای غريق چگونه است؟ فرمود: می گويی:

ای خدا، ای بخشنده، ای مهربان، ای زيروروكننده دلها، دلم را بر دينت پا برجا كن. پس گفتم: ای زيرورو كننده دلها و ديده ها، دلم را بر دينت پا برجا كن. حضرت فرمود: خدای عزّ و جلّ مقلّب قلوب و ابصار است، ولی چنان كه من می گويم بگو: يا مقلّب القلوب ثبّت قلبی علی دينك تأمل در اين دو حديث شريف، برای بيداری كسانی كه در دعاها به سليقه خود، بعضی كلمات را زياد می كنند، و پاره ای تصرّفات می نمايند كافی است، و اللّه العاصم.

بخش دوم: در زيارت حضرت عباس بن علی بن ابيطالب عليه السّلام

شيخ اجّل، جعفر بن قولويه قمی به سند معتبر از ابو حمزه ثمالی روايت كرده: امام صادق عليه السّلام فرموده: هرگاه قصد كردی كه قبر عبّاس بن علی عليه السّلام را زيارت كنی كه در كنار فرات برابر حاير است، بر در روضه می ايستی




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^