فارسی
جمعه 10 فروردين 1403 - الجمعة 18 رمضان 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

مرگ و فرصت ها، ص: 67

الحمدلله رب العالمين و صلّی الله علی جميع الانبياء والمرسلين

و صلّ علی محمد و آله الطاهرين.

1- حلال كننده پاكيزه ها

قرآن مجيد می فرمايد:

يهوديان و مسيحيان قبل از بعثت پيغمبر صلی الله عليه و آله، نشانه ها و اوصاف پيغمبر صلی الله عليه و آله را در دو كتاب تورات و انجيل خوانده بودند. قبل از بعثت، آن نشانه ها و اوصاف در تورات و انجيل بود، آنها می خواندند و می ديدند.

«الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ يَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهاهُمْ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ يُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّباتِ» «1»

از نشانه های او اين است كه خداوند متعال هر چه جنس پاكيزه در عالم آفريده است، هيچ كدام را از انسان ها منع نمی كند و مصرفش را جايز می داند.

خداوند متعال حلال های پاكيزه خودش را در كتاب های قبل از قرآن و از زبان انبيا عليهم السلام بيان كرد، اما عدّه ای در تاريخ آمدند وبرنامه هايی را با جا انداختن خودشان در بين مردم به عنوان معلم و استاد، حرام كردند.

______________________________
(1)- اعراف (7): 157؛ «همان كسانی كه از اين رسول و پيامبر «ناخوانده درس» كه او را نزد خود [با همه نشانه ها و اوصافش ] در تورات وانجيل نگاشته می يابند، پيروی می كنند؛ پيامبری كه آنان را به كارهای شايسته فرمان می دهد، و از اعمال زشت بازمی دارد، و پاكيزه ها را بر آنان حلال می نمايد.»




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^