|
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ هفته گذشته منابع وابسته به گروه های تروریستی در گفتگو با خبرگزاری آسیا اعلام کردند «شیخ بدر غزال» از روحانیون علوی روستای "باروده" در حومه شمالی لاذقیه توسط گروه موسوم به "دولت اسلامی در عراق و شام" به شهادت رسید.
گروه موسوم به شورای انقلاب در استان حمص و نیز مركز هماهنگی منطقه "بصری الشام" نیز این خبر را مورد تایید قرار دادند.
شیخ بدر غزال دو هفته قبل پس از یورش گروه موسوم به دولت اسلامی در عراق و شام به باروده ربوده شده بود و تصویری كه از وی پس از ربودنش منتشر شد، نشان داد كه مورد ضرب و شتم و شكنجه قرار گرفته است.
اخیرا هم تصاویر در برخی شبکه های اجتماعی منتشر شده که از شهادت این روحانی علوی حکایت دارد.
تنها موضوعی که در این تصاویر مشهود و می توان بر صدق آن تاکید کرد این است که جنایت صورت گرفته از سوی جبهه النصره بوده است.
تروریست های سوری به دنبال شکستهای پیاپی و ناکامی در عملیاتهای طراحی شده در اکثر مناطق و استانهای سوریه، برای بالا بردن روحیه افراد خود دست به هر جنایتی می زنند. این اولین جنایت از سوی این گروه ترویستی نیست چراکه جبهه النصره جنایاتی همچون مثله کردن و جگرخواری را نیز در کارنامه درخشان خود دارد.

....................
منبع : خبرگزاری اهلبیت علیه السلام ( ابنا)