چهارشنبه 3 خرداد 1391 - الاربعاء 2 رجب 1433  
الإمام علىّ (عليه السلام) : أعظَمُ الذُّنوبِ عِندَ اللهِ ذنبٌ أصَرَّ علَيهِ عامِلُهُ . امام على(عليه السلام) : بزرگترين گناه نزد خدا گناهى است كه مرتكبش بر آن اصرار ورزد. (غرر الحكم : 3131)
فهرست مطالب
 
در محضر استاد
 
نهى از سركشى و فساد

در پايان آيه شريفه بنى‏اسرائيل را از سركشى و فساد و طغيان و افساد كه از مصاديق بارز و خانمان سوزش اختلاف و ناسازگارى با يكديگر و جنگ و خون‏ريزى و نهايتاً تباه شدن جان و مال و ناتوان شدن بنيه جامعه و از دست رفتن اتحاد و وحدت است اكيداً نهى مى‏كند آنجا كه مى‏فرمايد:
از همه نعمت‏هائى كه به شما عطا كرده‏ام يا به سبب اين
اعمال, ادعیه و زیارات روز

- دعای توسل
- دعای توسل دیگر
- متن زیارت عاشورای معروفه
- فضیلت و اعمال ماه رجب
- اعمال مشترکه ماه رجب
- سایر اعمال ماه رجب
- اعمال لیله الرغائب
- اعمال مخصوص روزها و شبهای ماه رجب
- دعای روز سه شنبه
- زیارت امام زین العابدین, امام باقر, امام صادق (ع) در روز سه شنبه
- دعای فرج امام زمان (ع)
- دعاهای هر روز ماه رجب
- زیارت رجیبیه (الحمد الله الذی اشهدنا)

تازه های سایت
 
صوت متن و ترجمه استاد انصاریان بر روی قرآن سایت ...
زندگینامه تصویری استاد
تیزر معرفی دارالعرفان
گزارش سفر استاد انصاریان به ترکیه - 1389
گزارش سفر استاد انصاریان به اروپا - 1390
پخش زنده اماکن متبرکه
بخشی از سخنرانی استاد در بزرگداشت شهید پهلوان ...
مناسبت

در گذشت« ابوریحان بیرونی » دانشمند بزرگ مسلمان440ق

اشعار عرفانی استاد
تويي جان و تويي جانانم اي دوست
تويي درد و تويي درمانم اي دوست
به باغ عشق و صحراي محبت
تويي روح و تويي ريحانم اي دوست
  اخبار و گزارش ها
1390/11/16 21:17:19 ارسال به دوستان    چاپ کد مطلب : 45594
تعداد بازدید : 135

وحدت، قدرت و پايداری دليل پيروزی مردان مقاومت است

 

گروه بين‌الملل: همان خداوندی كه محمد(ص) را در بدر و مردان مقاومت را در سال‌های 2006 در لبنان و 2008 در فلسطين بر دشمن صهيونيستی پيروز گردانيد، اهل مقاومت را در مقابل هر گونه هجوم محتمل پيروز خواهد ساخت؛ زيرا مردان مقاومت جز بر وحدت، قدرت و پايداری خود بر چيز ديگری تكيه نمی‌كنند.

 

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «الإنتقاد» لبنان، مقاومت اسلامی حزب‌الله لبنان به‌مناسبت فرا رسيدن ميلاد ختمی مرتبت، حضرت محمد مصطفی(ص) و همچنين آغاز هفته وحدت اسلامی مراسم باشكوهی را با حضور شخصيت‌های برجسته حزب روز گذشته 15 بهمن‌ماه، در شهر «صيدا» لبنان برگزار كرد.

 

اين مراسم با حضور شيخ «عبدالمجيد عمار»، عضو شورای سياسی حزب‌الله و ديگر رهبران و سران حزب در سالن «عالم المرح» در شهر صيدا برگزار شد.

 

اين مراسم دو ساعت به طول انجاميد و طی آن شخصيت‌های مهم لبنان برای تبريك گفتن اين دو مناسبت بزرگ به حزب‌الله و شركت در مراسم جشن به محل برگزاری مراسم آمدند.

 

«علی عسيران»؛ نماينده پارلمان لبنان، «اسامه سعد»؛ رئيس سازمان ملی ناصری در لبنان، «محمد السعودی»؛ شهردار صيدا، «عبدالله الترياقی»؛ رئيس جريان «الفجر المقاوم» و همچنين تعدادی از نمايندگان اقليت‌های دينی و مذهبی لبنان و علمای شهر صيدا در اين مراسم حضور يافتند.

 

در ابتدای مراسم گراميداشت ميلاد پر بركت پيامبر اسلام ص) و هفته وحدت اسلامی عبد‌المجيد عمار، عضو شورای سياسی حزب‌الله به ايراد سخنانی پرداخت و به مسائل مهم سياسی و اجتماعی مشترك ميان همه لبنانی‌ها اشاره كرد.

 

 اسامه سعد

ما در كنار ملت مسلمان ايران كه مدافع هميشگی حقوق ملت فلسطين بوده، خواهيم ايستاد و با همه توان از آن حمايت خواهيم كرد

وی گفت: ملت لبنان و همه مسيحيان و مسلمانان جهان با يك دشمن واحد روبه‌رو هستند. اين دشمن يگانه برای كاستن از قدرت، وحدت، جايگاه‌های افتخار و اقتدار ما در ميان امت عربی و اسلامی به ايجاد فتنه، تفرقه و تحريك‌های دينی و مذهبی اقدام می‌كند.

 

عمار افزود: اين دشمن يگانه كه ما آن را شيطان بزرگ می‌دانيم، همان آمريكا و دست‌پرورده آن يعنی رژيم صهيونيستی است.

 

وی تصريح كرد: آمريكا از افغانستان و ديگر كشورهای اشغالی، شكست‌خورده و ناكام خارج خواهد شد همانگونه كه به‌صورت شرم‌آوری از عراق خارج شد.

 

عبدالمجيد عمار، عضو شورای سياسی حزب‌الله، در پايان خاطرنشان كرد: همان خداوندی كه محمد(ص) را در بدر و ديگر غزوه‌ها پيروز گردانيد و مردان مقاومت را در سال‌های 2006 در لبنان و 2008 در فلسطين بر دشمن صهيونيستی پيروز كرد، ما را در مقابل هر گونه هجوم پيروز خواهد ساخت؛ زيرا كه مقاومان جز بر وحدت، قدرت و مقاومت پايدار خود بر چيز ديگری تكيه نمی‌كنند.

 

در ادامه مراسم ميلاد پربركت پيامبر اسلام(ص) و آغاز هفته وحدت اسلامی اسامه سعد، رئيس سازمان ملی ناصری سخنانی را ايراد و بر پايبندی به وحدت عربی و اسلامی تأكيد كرد.

 

وی افزود: برای مقابله با خطرهايی كه از سوی قدرت‌های استعماری و مزدوران فتنه‌انگيز امت اسلامی ما را تهديد می‌كنند و نيز برای مقابله با هرگونه تهديد نظامی و همچنين برای تحقق پيشرفت و توسعه برای امت بايد به وحدت اسلامی پايبند بود.

 

سعد در پايان با اعلام همبستگی خود با جمهوری اسلامی ايران كه مورد حمله‌های مختلف از سوی آمريكا و رژيم صهيونيستی قرار گرفته است، اظهار داشت: ما در كنار ملت مسلمان ايران كه مدافع هميشگی حقوق ملت فلسطين بوده، خواهيم ايستاد و با همه توان از آن حمايت خواهيم كرد.

نظرات کاربران
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیکی
comment *

کوچک و یا بزرگ بودن حروف اهمیتی ندارد
 مطالب مرتبط 
 بیشترین بازدید از مجموعه " اخبار و گزارش ها "  
Copyright © 2004-2011 ERFAN.IR