پنجشنبه 4 اسفند 1390 - الخميس 30 ربيع الاول 1433  
21 ـ پيامبر خدا (صلى الله عليه وآله وسلم) : أَفضَلُ أعمالِ اُمَّتي انتِظَارُ الفَرَجِ مِنَ اللهِ عَزَّوجَلَّ . برترين اعمال امت من ، در انتظار فرج الهى بودن است . (كمال الدين : 644)
فهرست مطالب
 
در محضر استاد
 
تصديق قرآن نسبت به تورات و انجيل‏

تورات و انجيل كه اولى بر موسى و دومى بر حضرت مسيح نازل شد، حاوى مسائل اعتقادى، عملى و اخلاقى بود و براى زدودن ظلمت‏هاى فكرى و درونى ودرمان دردهاى معنوى و هدايت انسان به سوى خدا و رحمت براى اهل ايمان فرستاده شد.
قرآن مجيد هم به صورتى كامل‏تر و جامع‏تر از تورات و انجيل براى همان اهداف نازل گشت.
به بنى‏اسرائيل مى‏گو
اعمال, ادعیه و زیارات روز

- دعای کمیل
- متن زیارت عاشورای معروفه
- دعای روز پنجشنبه
- زیارت امام حسن عسگری (ع) در روز پنجشنبه
- دعای فرج امام زمان (ع)
- زیارت قبور مومنان

تازه های سایت
 
زندگینامه تصویری استاد
تیزر معرفی دارالعرفان
گزارش سفر استاد انصاریان به ترکیه - 1389
گزارش سفر استاد انصاریان به اروپا - 1390
پخش زنده اماکن متبرکه
بخشی از سخنرانی استاد در بزرگداشت شهید پهلوان ...
کلیپ تصویری شهید طوقانی همراه با بخشی از سخنرانی ...
مناسبت

تاسيس دارالتقريب بين المذاهب الاسلاميه 1366 ق

اشعار عرفانی استاد
دلم در توبه عشقت بسوزد
وجودم از فراقت بر فروزد
اگر لطفي نياري بر من زار
كسي پيراهن وصلت ندوزد
  اخبار و گزارش ها
1390/11/7 06:18:23 ارسال به دوستان    چاپ کد مطلب : 44723
تعداد بازدید : 79

شبکه اسپانیایی‌زبان تلویزیون افتتاح می‌شود.

شبکه اسپانیایی زبان «هیسپان تی‌وی» روز سه‌شنبه 11 بهمن‌ماه به طور رسمی فعالیت خود را آغاز می‌کند.


شبکه اسپانیایی‌زبان تلویزیون افتتاح می‌شود
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ شبکه تلویزیونی هیسپان تی وی که شبکه اسپانیایی زبان معاونت برون مرزی سازمان صداوسیما به شمار می‌رود، روز سه‌شنبه 11 بهمن‌ماه و درست یک روز قبل از آغاز جشن‌های دهه فجر به صورت رسمی افتتاح خواهد شد.

شبکه تلویزیونی «هیسپان تی‌وی» روز 30 آذرماه پخش آزمایشی خود را آغاز کرد.

محمد سرافراز در این مراسم گفت: برنامه‌های این شبکه فعلا بر اساس کنداکتور ۱۶ ساعته نوشته شده ولی شبکه ۲۴ ساعته کار خواهد کرد. هیسپان تی‌وی هر ۲ ساعت یک بار بخش خبری دارد و اولین بخش خبری آن ساعت ۶ به وقت تهران است و به دلیل اینکه پیک ساعت آن‌ها با شب تا صبح ما مقارن می‌شود، نیروهای این شبکه مجبورند در دل شب به تهیه و تولید برنامه بپردازند.

سرافراز تصریح کرد: ما با راه‌اندازی شبکه هیسپان قصد نفوذ در کشورهای آمریکای لاتین را نداریم، بلکه می‌خواهیم با این کشورها ارتباط برقرار کنیم و شناخت جدیدی از مشترکات موجود بین مردم خاورمیانه و آمریکای لاتین به وجود بیاوریم و درباره سابقه طولانی استعمار در این کشورها بحث کنیم.

نظرات کاربران
نام و نام خانوادگی
پست الکترونیکی
comment *
 مطالب مرتبط 
 بیشترین بازدید از مجموعه " اخبار و گزارش ها "  
Copyright © 2004-2011 ERFAN.IR