پنجشنبه 18 شهريور 1389 - الخميس 29 رمضان 1431 - Thurs 09 Sep 2010
الإمام علىّ (عليه السلام) : مَعرِفةُ اللهِ سُبحانَهُ أعلى المَعارِفِ . امام على(عليه السلام) : شناخت خداى سبحان، بالاترين شناخت هاست. (غرر الحكم : 7999، 9864)
 
جستجو
مورد جستجو:
جستجو در:
در محضر استاد
 
دوست دارم تسليم محض باشم
امام چهارم عليه السّلام مى فرمايد: به بيمارى سختى دچار شدم. پدرم حضرت حسين عليه السّلام به من فرمود: چه ميل دارى؟ عرضه داشتم: ميل دارم نسبت به خود براى حضرت حقّ تعيين تكليف نكنم; او آنچه به نفع من است از باب لطف و مهرش تدبير مى كند، من علاقه دارم در پيشگاه حضرتش تسليم محض باشم. پدرم فرمود: آفرين، با ابراهيم خليل هماهنگ شدى، به هنگامى ك
 آرشیو ویژه نامه ها
برنامه سخنراني ها
« شهريور 1389 »
ش ی د س چ پ ج
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

سخنراني بعدي
19 شهريور 1389

تهران – مسجد امیر(ع)- بعد از نماز ظهر و عصر
بلوار تعاون –مسجد الرضا ساعت 21 الی 22
حسینیه همدانیها – ساعت 23

  اخبار روابط عمومی
پاسخگویی به 150 هزار شبهات دینی توسط مرکز علمی تحقیقاتی دارالمعارف

مدیر عامل مرکز علمی تحقیقاتی دارالمعارف الشیعی از پاسخگویی به بیش از 150 هزار سئوال اینترنتی در زمینه شبهات اعتقادی و دینی توسط کارشناسان این مرکز خبر داد .
به گزارش روابط عمومی مرکز و امور بین الملل مرکز علمی تحقیاتی دارالمعارف الشیعی ، آیت پیمان امروز در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت . تردید نیست که تهاجم دشمنان اسلام به مرزهای دینی هر روز شکل جدیدی به خود می گیرد و دشمنان از طریق ایجاد شبهه و هزاران چرایی دینی سعی در سست نمودن بنیان اعتقادی مردم به ویژه جوانان دارند .
پیمان ادامه داد: از ابتدای تشکیل این واحد پس از اطلاع رسانی در سایتهای اینترنتی ، تقاضای کاربران برای عضویت در این سایت و اظهار خوشحالی آنها از تشکیل واحد پاسخگویی ، نشان از نیاز شدید جامعه به ویژه نسل جوان داشت تا بتوانند در پرتو رهنمودهای قرآن و اهل بیت (ع) ابرهای شبهه افکنان را از فضای اعتقادی خود برطرف کنند .
مدیر عامل مرکز علمی تحقیقاتی دارالمعارف خاطر نشان کرد : در این واحد کاربران سئوالات خود را به صورت اینترنتی ، تلفنی ، مکاتبه ای و حضوری ارسال نموده و پس از پرینت ، در اخیتار هیئت پاسخگویی قرار می گیرد و پاسخ ها همراه با تحقیق و دقت علمی در اسرع وقت برای پرسشگران ارسال می شود .
پیمان با اشاره به شیوه پاسخگویی به سئوالها و شبهه های ارسالی گفت : سئوالهایی که در موضوع احکام شرعی است و نیاز به پاسخ فوری و ضروری دارد در اولویت قرار می گیرد و در صورت نیاز از طریق دفاتر مراجع عظام تقلید پاسخ دریافت و برای کاربران ارسال می شود و در موارد که سئوال ها از اهمیت فوق العاده ای برخوردار باشند با مراجعه به دفاتر مراجع عظام تقلید ، پاسخ این سئوالها پیگیری می شود ، به گونه ای که در چند مورد زندگی مشترکی که با چالش جدی مواجه شده بود ، با پیگیری های انجام شده رفع شد.
وی اضافه کرد : سئوالها اعتقادی با دقت نظر کامل و با مراجعه به منابع ، تحقیق می شود و جواب آنها با در نظر گرفتن سطح علمی کاربر ارسال می شود و سئوالات تاریخی نیز با مراجعه به معتبرترین کتابهای مستند تاریخی پیگیری و جواب آن با تحقیق لازم ارسال می شود .
پیمان گفت : سئوالات خانوادگی که تعداد آنها بسیار زیاد است و این نشانگر نیاز جدی خانواده هاست ، بررسی و با استفاده از دو منبع قرآن و احادیث پاسخ داده می شود .
مدیر عامل علمی تحقیقاتی دارالمعارف الشیعی با اشاره به حجم سئوالات ارسال شده از سوی کاربران اینترنتی به این واحد اظهار داشت : تاکنون بیش از 45 هزار پیام از طریق ایمیل دریافت و پاسخ داده شده که تعداد سئوالات آنها بالغ بر 150 هزار سئوال دینی و شبهه اعتقادی بوده است .
وی با بیان این تعداد سئوالات غیر از سئوالات تلفنی است که در این بخش پاسخ داده شده است ، گفت : در بعضی از مناسبتها و ایام سال مانند ماه مبارک رمضان به خاطر اینکه مردم بیشتر با مسائل دینی در ارتباط هستند حجم سئوالات دینی و قرآن افزایش چشمگیری به خود می گیرد و واحد پاسخگویی به سئوالات دینی مرکز دارالعرفان در این ایام برپایی غرفه در نمایشگاهای مختلف ، به شبهات اعتقادی و سئوالات دینی علاقمندان پاسخ می دهد . وی اضافه کرد : علاقمندان برای طرح سئوالات و شبهات دینی خود به سایتهای
www.erfan.ir و یاWWW.ansarian.ir مراجعه و برای بیان سئوالات تلفنی به شماره تلفنهای 7735357- 025 و 7736390 -0251 تماس حاصل فرمایند .


مراسم احیاء لیالی قدر توسط حضرت استاد حسین انصاریان
بیانیه حضرت استادحسین انصاریان در محکومیت اقدام جنایت کارانه « تری جونز » کشیش کلیسای فلوریدای آمریکاه علیه قرآن کریم
انتخاب مقالات تخصصی کنگره بین المللی حماسه حسینی
استقبال کم سابقه از سخنرانی ماه مبارک رمضان دانشمند فرزانه استاد حسین انصاریان
گزارش کامل سفر 8 روزه اندیشمند فرزانه حضرت آیت الله استاد شیخ حسین انصاریان (دامت برکاته) و هیأت همراه به کشورهای ایتالیا و واتیکان + عکس
حضرت آیت الله حسین انصاریان : امروز مسیحیانی که به حضرت مریم (ع) معتقد و مومن هستند نباید در مقابل برهنگی و فساد اخلاقی در کشورهای غربی بی تفاوت باشند .
چاپ کتاب شریف عنصر شجاعت
برنامه سفر آیت الله استاد حسین انصاریان (دامت برکاته ) به هلند
حضرت آیت الله حسين انصاريان (دامت برکاته) : انس شدید با قرآن کریم مایه حرکت انسان به سوی کمال است
حضور حضرت آیت الله مستجابی در جلسه سخنرانی حضرت آیت الله انصاریان
ترجمه مناجات شعبانیه بقلم حضرت آیت الله انصاریان
زيارت وابعادآن ازآیت الله استادحسین انصاریان(دامت برکاته)
سخنرانی حضرت آیت الله استاد حسین انصاریان (دامت برکاته ) در اصفهان
حضرت آیت الله استاد حسین انصاريان (دامت برکاته) :ايثار و كرم از بزرگترين شاخصه‌هاي اخلاقي معصومين(ع) است
سخنرانی حضرت آیت الله حسین انصاریان در مشهد مقدس
Copyright © 2004-2010 ERFAN.IR